HjemNettavisKamerathjelp-prosjektets fremgang

Kamerathjelp-prosjektets fremgang

I 2020 ble MannsForum tildelt en million kroner fra stiftelsen DAM til å gjennomføre Kamerathjelp-prosjektet. Andelen kamerathjelpere har økt siden den gang.

Kamerathjelpere fra november 2021. (Foto: Ole-Petter Olsen.)

Flere kamerathjelpere

Kamerathjelpen er MannsForums hjelpetjeneste for menn i vanskelige situasjoner og fikk innvilget støtte fra stiftelsen DAM i 2020. Helgen 27. og 28. november 2021 samlet vi 18 kamerathjelpere til kurs i Oslo. Vi jobbet kontinuerlig med utvidelse av tilbudet og helgen 21. og 22. mai i år samlet vi 21 nye engasjerte og ressurssterke kamerathjelpere til nok et kurs i Oslo. MannsForum har nå 62 kamerathjelpere spredt rundt om i landet og vi vokser videre.

Kamerathjelpere fra mai 2022. (Foto: Ole-Petter Olsen.)

Lokalt og nasjonalt engasjement

Vi er nå tilgjengelig og leverer innsats fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Vår gjeng leverer godt over 300 timer av personlig støtte og rådgivning ukentlig. Vi har også fått til lokale samtalegrupper med månedlige arrangementer i Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo. Her kan du møte opp for en prat, få råd, faglig påfyll og fellesskap. Møtene annonseres via MannsForums lokale og lukkede Facebook-grupper og på mail fra Styreweb. Sjekk spam filteret ditt da vi sender ut en del info til våre medlemmer på e-mail.

Styret i MannsForum vil rette en stor takk til stiftelsen DAM som støttet prosjektet vårt.
Støtten som stiftelsen gav oss vil gi tilbake til det norske samfunn over mange år fremover.