HjemFor medlemmerMannsForum mottar tildeling fra Gjensidigestiftelsen

MannsForum mottar tildeling fra Gjensidigestiftelsen

På sensommeren i år deltok MannsForum på Arendalsuka. En deltagelse som ble gjennomført med god hjelp fra blant annet Mika Leppänen som bor i Arendal. Mika er også engasjert i den lokale seilforeningen, og i løpet av Arendalsuka ble ideen om et samarbeid mellom MannsForum og Arendals Seilforening født. Samtaler ble innledet med Arendals Seilforening, og en søknad til Gjensidigestiftelsen ble sendt.

Og nå rett før Jul har MannsForum fått bekreftet at vi har blitt tildelt 400 000 kroner som skal brukes til at gi medlemmer i MannsForum som ønsker og trenger det en flott ferie-uke sammen med sine barn. 

Mika Leppänen, som er den som kom opp med ideen, og som også mottok sjekken på vegne av MannsForum er svært entusiastisk:

Tenk at vi i MannsFoum har vært så heldige at vi har fått tildelt 400 000 fra Gjensidigestiftelsen. Dette er en fantastisk julegave! Sier Mika med et stort smil om munnen.

Mika forteller videre:

Her skal vi få til fantastiske sommeropplevelser i Arendal sin skjærgård for foreldre og barn som virkelig trenger det og kanskje ikke har hatt råd til en skikkelig ferie med sine barn av forskjellige årsaker. Dette skal vi få til i et tett samarbeid med Arendals Seilforening.

I Arendals Seilforening har vi 6 Albin Express seilbåter på 8 meter som har 4 sengeplasser hver, Der kan 1 familie per båt overnatte. I tillegg planlegger vi landbasert overnatting.

Det vil bli en uke med seiling, fisking, krabbe-fiske, masse god mat, og andre båt-opplevelser. Her satser vi på gode minner for både foreldre og barn som vil bli husket i mange år fremover, avslutter Mika.

Mannsforum planlegger å starte opp en arbeidsgruppe for arrangementet utover nyåret, og vil da komme nærmere tilbake til mer detaljert informasjon og kriterier for å kunne melde seg på.Er du medlem og ønsker å bidra i planlegging og gjennomføring av dette flotte arrangementet? Ta gjerne kontakt med MannsForum på [email protected] for å melde din interesse.