HjemNettavisSommerhilsen fra Mannsforums nettavis

Sommerhilsen fra Mannsforums nettavis

Sommerhilsen fra Mannsforums nettavis

Endelig er sommerferien her!

Som også betyr at Mannsforums nettavis fyller ett år rundt disse dager. I fellesferien 2019 gikk Mannsforums nettavis på lufta for første gang, og jeg kan ikke tenke meg noen bedre tid enn sommerferien til å legge en feiring. På ett år har vi publisert ca 90 store og små saker. Det har vært et spennende år; med mye prøving og feiling, mye arbeid og diskusjoner, og med et budsjett knapt høyere enn ingenting. Men med rundt 100’000 lesere første året må vi ha fått til mye riktig også. Avisen vår tar sakte, men sikkert form, og vi har som mål å utvikle oss til en markant og tydelig meningsplattform i årene som kommer.

Mannsforums nettavis ønsker å bidra til en likestillingsdebatt med større bredde og flere perspektiver. Vi er veldig begeistret for at vi har fått så mange lesere på kort tid, og at første år har gått så bra som det har gjort. Takk til alle leserne våre, takk til alle som har gjort en jobb med oss, og takk for alle som har kommet med innspill og gode råd på veien.

Som leser er du veldig viktig for oss og alle tips og råd vi får inn vurderes nøye. Mail oss gjerne på: [email protected] med ris eller ros.
Som leser kan du også hjelpe oss med å nå enda flere; bruk jungeltelegrafen eller send en link til noen du kjenner – for jo flere som leser jo bedre.

Men nå er sommeren her: Lad opp batteriene og ta en velfortjent dukkert, gå i fjellet, eller les en god bok i hengekøya. Sommeren i Norge er kort, og man må nyte den mens den er her.

God sommer fra oss i redaksjonen!

Vennlig hilsen
Vemund Vennestrøm
Ansvarlig redaktør