HjemNettavisStyret i Mannsforum på båttur til Bolærne

Styret i Mannsforum på båttur til Bolærne

2020 – Styret i Mannsforum på båttur til Bolærne.

Publisert 2020.08.29

Å være styremedlem i Mannsforum betyr mye jobb og ingen betaling. Desto viktigere å kunne sette av en helg i blant for å bli bedre kjent og ha det gøy. Vi ble ikke et fulltallig styret denne helgen, men etter vår og sommer preget av Korona og Skypemøter, var det fint å endelig kunne treffes igjen for å sosialisere og legge planer for høsten.

Helgen falt på 22-23 August og ble en spleisefest med båttur til ytre Bolærne. Arne Børke sto for både båt og hjemmelagd mat, mens værgudene gjorde et mer halvhjertet bidrag med skiftende innslag av sol, regn, vind og høy sjø. Bolærne er en vakker øygruppe i Ferder nasjonalpark og med mye historie: www.bolaerne.no

Etter en sosial lørdag med båttur, mat og drikke, gikk søndagen til styremøter og forberedelser for mannsdagen i 2020: Konsept for Mannsdagen blir fire regionale konferanser i Stavanger, Tromsø, Trondheim og Oslo. Vi jobber videre med å finne innledere, invitere både offentlige instanser og privatpersoner, og tilrettelegge for innlegg, spørsmål og diskusjoner på storskjerm mellom alle de fire byene.