HjemMenn og helseSøker menn (18-30) til intervju om “psykisk helse og maskulinitet”

Søker menn (18-30) til intervju om “psykisk helse og maskulinitet”

Søker menn (18-30) til intervju om “psykisk helse og maskulinitet”

I intervjuene ønsker jeg å snakke med unge menn som har opplevd å ha, eller har, negativ psykisk helse. Prosjektet skal brukes til å forebygge selvmord og negativ psykisk helse blant gutter på videregående skole. Ditt bidrag vil kunne redde liv!

Gjennom prosjektet “Snakk om det- Mann!” ønsker KUN å heve kunnskapen blant unge menn om selvmord og selvmordsforebygging, med spesielt fokus på gutter i videregående skole. Derfor ønsker vi å komme i kontakt menn som er rundt 18 til 30 år. Intervjuet gjøres av meg, Stine Sandnes, via telefon og du vil forbli anonym. Ditt bidrag vil brukes til å lage 4 kortfilmer om menn, maskulinitet og psykisk helse.

Tenker du “kanskje dette er meg?” eller “kanskje har jeg noe å bidra med”, så håper jeg å hører fra deg. Du kan også hjelpe til ved å spre denne artikkelen i ditt nettverk eller på sosiale medier. Ta gjerne kontakt på : e-post [email protected] eller tlf : +4748275809 Om du heller synes det er lettere å bruke Facebook så finner du meg ved å søke på Stine Sandnes. Litt om meg: Jeg har syv års erfaring med å gjøre dybdeintervjuer med folk fra hele Norges land og rike, og har videre jobbet med temaer relatert til menn og maskulinitet siden 2019. Prosjektet er et samarbeid mellom KUN og Rådet for psykisk helse, sammen med meg.

Mer info om prosjektet finner du her: https://www.kun.no/prosjekter_ny/snakk-om-det-mann Aller beste hilsen Stine Sandnes Kunsterisk leder ved KUN sitt prosjekt “Selvmordsforebygging: snakk om det, mann!”